pondělí 10. října 2011

Arnošt s kostí

Při úklidu nezpracovaných fotek jsem zakopl o snímky našeho psouna, zápasícího s kostí od kotlety. Tou dobou tuším že byl novým přírůstkem ve fotovýbavě zánovní objektiv Canon EF 200/2.8 L, a tak jsem fotil téměř vše co se mihlo kolem, Arnošta nevyjímaje. Ze smršti fotek (můžeme děkovat za digitál) jsem jich vybral jen pár a pokusil se vytvořit krátkou reportáž :-)


Arnošt s kostí

4 komentáře:

  1. Lafi, chodím se k tobě dívat nejmíň dvakrát týdně, ale komentáře mi pořád nejdou odeslat. Všimla jsem si, že u několika posledních článků ani žádné komentáře nemáš. Vypadá to, že ostatní mají stejný problém. Nemůže to být vina blogspotu v souvislosti s Explorerem. Houby tomu rozumím, ale jinak mi to nejde do hlavy.
    Co se týká tvých fotografií, jsou skvělé, různé závody mě sice moc neberou, ale to neznamená, že se mi fotky nelíbí. Ovšem Arnošt, to je jiná, to už je spíš moje krevní skupina.
    Díky za komentáře na mém blogu a měj se fajn. Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Sláva!!!! Podařilo se ... a z Exploreru! :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ty komentáře mi pořád nejdou do hlavy. Mě se odesílají bez problémů, dokonce jsem prošel všemožná nastavení blogu a nic. Tak už vážně nevím :-(

    Každopádně díky za pochvalu a koment :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Sbohem Arnošte......

    OdpovědětVymazat