pátek 5. října 2012

Berounské lomy


Uprostřed léta nás touha po útěku z civilizace zavedla na Berounsko, do kraje vápencových lomů. Při té příležitosti vniklo i pár fotografií.

Berounské lomy

6 komentářů:

  1. Úchvatné fotky! Prostě pecka! Nádherně se na to kouká....normálně jsem je zhltla všechny naráz a s obrovskou chutí! ;) : A je to hodně zajímavé místo...a počasí přálo...:) Paráda! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za pochvalu, U lomu byl na focení čas a jak píšeš, počasí nezklamalo. Dvakrát jsme tam přespali, tak to tam mám prolezlé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu krásné místo...Už jsem koukala, jak to mám daleko... a třeba tam někdy juknu... ;)

      Vymazat
  3. Nádhera, Lafi, Korsiku oželím, ale tohle musím vidět na vlastní oči! My sice můžeme podnikat pouze jednodenní výlety, a to většinou jenom v sobotu, ale snad by se to dalo zvládnout. Hlavně aby vyšlo tak krásné počasí jako tobě, jinak by to nemělo smysl. Skvělé snímky, u nás jsou fakt úžasná místa! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to byla neplánovaná zastávka! Kamarád jen tak mrknul do mapy a řekl "nezkusíme to?" Tak jsme to zkusili :-) Na Panoramio jsem fotky zatím nedával a na Pisase jsou nepozicované. Nechci aby se o tom místečku každý "mastňák" dozvěděl. Sice se už pár fotek po internetu povaluje, ale nechci tomu dělat zbytečnu reklamu, alespoň prozatím. Jestli se tam chceš opravdu podívat, můžu Ti pro ulehčení poslat GPS souřadnice.

      Vymazat
    2. Lafi, to je od tebe moc hezké, ale teď už se tam nepodíváme, nejspíš tak příští rok. Taky chráníme pěkná přírodní zákoutí, už těch "nedotčených" zbývá málo. Je fakt děs, jak se někteří lidé v přírodě a k přírodě chovají!

      Vymazat