neděle 2. prosince 2012

Free Style Fest 2012


Je mi až stydno, když tenhle článek píšu až teď, kdy nám venku mrznou (nejen) nosy. Uprostřed léta, to jsem bydlel ještě v Praze, jsem měl chvíli čas, tak mě to táhlo k vodě. V Pražské Troji se zrovna pádloval závod v rodeu na divoké vodě. Stihnul jsem jen konec, ale i tak bylo mým úlovkem několik fotek.

CNAWR Troja

4 komentáře:

  1. Nádherně akční sport! Moc pěkné fotky..a je úplně jedno, že jsou z léta. Ráda jsem se koukla...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Divoká voda je super, jak na koukání nebo focení, tak na vlastní zážitky. A v létě to má výhodu, že se při tom tolik nezapotíš :-) Opravdu doporučuju zkusit, zezačátku třeba jen raft.

      Vymazat
    2. Zůstanu jenom u toho koukání...:-( Co se týče vody, tak se zbaběle omezuju pouze na bazény...na nic jinýho odvahu nemám..:-( Jako dítě jsem to tak neměla, skákala jsem z prkna na koupališti, lezla do řek - plavala jsem vždycky dobře...Pak se to v dospělosti najednou zlomilo a už jsem se toho nezbavila. A přitom mě to všechno strašně moc láká, ale ten respekt (strach) je prostě větší. V bazénu a v rybníku se voda nehýbe - tak tam jsem děsnej jura! 8-) ;)

      Vymazat
    3. řekl bych nikdy neříkej nikdy. Třeba jde jen o to, zkusit to a viděla bys. Na kanále to jen vypadá nebezpečně, ale s vypavením je to spíš o morálu. Ale zase když budeš na břehu, můžeš dělat pěkné fotky, a bez namočení :-)

      Vymazat